torsdag, oktober 30, 2008

Media Markt

Jag är, som ni alla vet, en riktig datanörd (får i alla fall höra det av min familj hela tiden). Jag gillar allt som har med teknik att göra och tar varje chans att gå in på Siba, OnOff, Expert, Jula, Clas Ohlson m.fl. Oftast handlar jag inte något, bara klämmer och känner och kollar i största allmänhet för att hålla mig uppdaterad. Ofta kan man hitta något intressant på varje affär. Det är min historia så långt...

Idag var jag på Media Markt för första gången och en helt ny värld öppnade sig. Det fanns allt av allt där. Alla prylar från alla ställen, framme och redo att testas. Där en "vanlig" affär har fyra olika tangentbord hade Media Markt säkert fyrtio. En "vanlig" affär har 5 olika trådlösa telefoner, MediaMarkt har minst tjugo. Denna gång hade jag min dotter, mamma och pappa med mig. När jag får tid ska jag boka in en heldag på Media Markt.

Inga kommentarer: