fredag, oktober 31, 2008

Presentation

För många är presentation lika med MS PowerPoint, dock inte för mig. Jag har tidigare tipsat om några presentationsverktyg som finns på webben, bland annat Google presentations som är min personliga favorit. Nu har jag snubblat över en ny, SlideRocket. Det som skiljer den från många andra är att man kan göra väldigt snygga övergångar. Kolla på presentationen nedan så får du se vad jag menar. Som vanligt har jag inte riktigt hunnit skaffa mig koll på vad som är begränsningar i gratisversionen men det framkommer alltid efter ett tag...

1 kommentar:

Anonym sa...

Kombinerar man detta med en bra struktur så kan man nog skapa riktigt bra presentationer. Men man får ha hur många coola effekter man vill om, om inte innehållet är bra så kommer folk inte att lyssna ändå.